Tablouri Canvas

Afiseaza: 1-24 din 423 produse

 Filtre
Tablouri Canvas

Persoanele care isi doresc sa achizitioneze tablouri canvas, pe care sa le foloseasca acasa pentru a imbunatati aspectul designului interior trebuie sa stie ca aceste obiecte sunt considerate a fi un etalon pentru arta contemporana. Este vorba despre imagini interesante, care sunt aplicate pe canvas, un material de calitate din bumbac. Acesta se remarca prin rezistenta in timp, dar si prin textura deosebita pe care o are. 

Combinatiile moderne dintre arta digitala si picturile stravechi au condus la aparitia noilor tipuri de tablouri personalizate. Mai exact, orice imagine poate fi printata pe panzele canvas. Alegerea tablourilor trebuie facuta, insa in functie de cateva elemente esentiale!

Modele si tipologie
In prezent exista o gama foarte larga de modele dintre care cei care isi doresc un astfel de tablou pot alege. Se pot indrepta catre peisaje de munte, peisaje de la mare sau peisaje din mediul rural, dar si spre portrete ori imagini abstracte deosebite, care imbina o gama complexa de culori. 

In acelasi timp, persoanele care cauta sa isi decoreze caminul personal trebuie sa mai stie ca exista trei tipuri de tablouri canvas din care pot alege, in functie de modul in care acestea sunt realizate: 
simple – contin o singura imagine, care este imprimata cu grija pe material. Tablourile din aceasta categorie sunt montate pe un cadru de lemn; 
multi-canvas – tablourile sunt impartite in 2-3 parti sau chiar mai multe. Este vorba despre imagini printate separat, dar care sunt montate pe cadre de lemn astfel incat sa formeze impreuna imaginea initiala. Tablourile din aceasta categorie reprezinta de cele mai multe ori panoramele;
colaje – cei care isi doresc sa imbine mai multe fotografii intr-un singur colaj pot alege aceasta varianta, iar ulterior, imaginile sunt prelucrate, imprimate si montate cu ajutorul unui sasiu de lemn. 

Tablouri canvas in functie de calitatea imaginilor si materiale
Alte doua elemente esentiale de care trebuie sa se tina cont inainte de a se alege tablourile canvas preferate sunt referitoare la calitatea imaginilor si la materialele folosite pentru realizarea obiectelor de arta.  De exemplu, calitatea imginilor este direct influentata de rezolutia digitala folosita pentru realizarea fotografiilor, dar si de procedurile de imprimare utilizate de specialistii in domeniu, precum si de tipul de cerneala folosita. 

Rezolutia este intotdeauna responsabila de claritate si fidelitate, doua detalii care contribuie esential la redarea imaginilor ce urmeaza a fi imprimate si se refera la numarul de puncte tipografice care sunt tiparite pe lungimea unui singur inch. Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat calitatea tablourilor va fi mai buna! 

In ceea ce priveste materialele din care sunt realizate panzele, important de mentionat este faptul ca ele pot fi din bumbac ori din poliester. Daca bumbacul este o tesatura naturala, care absoarbe foarte bine solutiile aplicate pe ea, poliesterul este realizat din fibre sintetice, care nu permit absorbtia cernelurilor, ceea ce inseamna ca modelele imprimate se vor mentine numai la suprafata panzei. 

Proprietarii trebuie sa evite pe cat de mult posibil sa aseze tablourile canvas in locurile in care ajung razele soarelui sau in proximitatea surselor de caldura. In acest fel, prelungesc in mod considerabil durata de viata a elementelor decorative, culorile fiind protejate, iar imaginile ramanand cat mai mult timp intr-o stare excelenta! 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!