Articole AntiDaunatori

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Dispozitive AntiDaunatori

Combaterea  dăunătorilor este foarte importanta atat pentru sanatatea noastra cat si pentru confortul orcaruia dintre noi. denumirea oricăruia dintre mai multe tipuri de dispozitive alimentate electric proiectate să respingă sau să elimine dăunătorii, de obicei rozătoare sau insecte. 

Exista mai multe tipuri de despozitive antidaunatori, aceestea fiind impartite in doua mari categorii
  • Dspozitive antidaunatori UV - Actualele Dispozitive UV folosesc în general tuburi fluorescente de tip „ultra-violet” (UV-A), acestea fiind atrăgătoare de insecte. În funcție de tipul dispozitivului, insectele sunt în mod normal electrocutate pe o rețea de înaltă tensiune sau prinse pe o placă adeziva.
  • Dispoziive antidaunatori sonice - Dispozitivele cu ultrasunete funcționează prin emiterea unor unde sonore de lungime de undă scurtă, de înaltă frecvență, care sunt prea înalte pentru a fi auzite de urechea umană (acceptate în general ca fiind frecvențe mai mari de 20.000 Hz). Totusi aceste sunete la frecventa inalta sunt suparatoare pentru unele insecte si animale, ducand la respingerea acestora.

Folosind un aparat cu ultrasunete sau ultraviolete anti insecte zburatoare vei reusi sa scapi permanent de problema insectelor care te necajesc dar si sa previi aparitia acestora in casa ta.

Datorita comertului online aceste dispozitive sunt tot mai accesibile, asa ca e foarte simplu sa  comanzi acum un dispozitiv antidaunatori  pentru a lupta eficient impotriva acestora!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!