Decor Interior

Afiseaza: 1-24 din 694 produse

 Filtre
Decor Interior 

Decorul spatiului personal joacă un rol foarte important în ceea ce privește modul în care oamenii simt fața de locul în care trăiesc. Casa ta nu trebuie să-ți ofere doar un loc în care să te întorci la sfârșitul fiecărei zile, aceasta trebuie să îți ofere și un mediu unic care să îți îmbunătățește confortul.

Confortul familiei și al oaspeților dumneavoastra este determinat de diferitele aspecte ale decorului casei pe care le încorporați.

Cand vine vorba de decor interior produsele comercializate si fabricate, existente in categoria ”decor interior” de la Alcorp Prodesign te pot auta sa gasești balanța dintre gust, eleganța si confort dar si preț. Incercam sa fabricam si sa comercializam produse de decor la un preț cât mai accesibil, in raport cu calitatea deosebită. 

Tot timpul incercăm sa imbogațim lista de produse de decor și sperăm ca în timp sa listăm cele mai diversificate obiecte de decor, de la cele cu design vintage, pâna la cele cu cel mai modern design! 

Accesoriile de decor precum tablourile, statuetele, vazele, obiectele textile, joacă un rol esențial în decorul casei și ar trebui să completeze ideal restul temei tale. Menținerea principiilor de bază ale decorului de casă care variază de la teme la culori, vă va asigura că vă creați un spațiu frumos, confortabil și placut.
Produsele din categoria ”decor” sunt atent verificate in prealabil, înaite de a fi expediate.

Decor Interior

Modul in care arata locuintele personale din punct de vedere al decorului interior joaca un rol esential pentru obtinerea unei stari psihice bune si, mai mult, oamenii trebuie sa caute, pe cat de mult posibil sa isi puna amprenta personala asupra modului in care realizeaza un decor interior interesant!  

Este esential ca oamenii sa stie cum sa isi eficientizeze spatiile pe care le au la dispozitie si cum sa imbine piesele de mobilier, dar si decoratiunile interioare, cat mai bine, pentru a beneficia de libertatea in miscare necesara acasa. 

In general, caminele care au un aspect unitar si care sunt conturate pe baza unui singur stil sau a cel mult doua stiluri combinate sunt cele mai primitoare. Specialistii in domeniu sustin ca aglomerarea decoratiunilor si contrastelor mult prea puternice pot crea oboseala.

Spatii bine configurate 
Indiferent de suprafata pe care se intind, apartamentele si casele trebuie configurate cat mai eficient, astfel incat sa poata fi folosite de catre membrii familiei fara nicio problema. De exemplu, inainte de comandarea pieselor de mobilier, proprietarii trebuie sa masoare foarte atent suprafetele pe care le au la dispozitie. Este vorba despre o modalitate interesanta si practica prin care se poate obtine mai mult loc de trecere prin caminele personale. 

Decor Interior in functie de gama cromatica
Un alt aspect esential de care proprietarii trebuie sa tina cont atunci cand vine vorba despre decorul interior este referitor la gama cromatica. De preferat este ca oamenii sa aleaga o paleta de nuante pe care sa se axeze, astfel incat sa aiba parte de un aspect unitar. 

Specialistii in domeniu le recomanda sa evite aglomerarea de culori diverse si sa mearga pe o combinatie de cel mult doua nuante. In acelasi timp, culorile trebuie sa reprezinte foarte bine personalitatea celor care locuiesc in aceste camine, pentru a fi pe placul acestora. 

Lumina naturala
Indiferent cat de bine sunt dotate apartamentele si casele cu surse de lumina artificiala, nimic nu se compara cu lumina naturala, care ajuta proprietarii sa se bucure de o stare psihica excelenta. Ferestrele trebuie sa fie mari, ample, pentru a permite razelor de soare sa patrunda in interior. In acelasi timp, geamurile nu trebuie sa fie niciodata acoperite cu piese de mobilier! Maximizarea potentialului de lumina naturala poate conduce inclusiv la scaderea valorii facturilor aferente energiei electrice pe termen lung. 

Piesele de mobilier trebuie alese cu grija 
Piesele de mobilier sunt, de asemenea foarte importante cand vine vorba despre orice tip de decor interior. Pe langa faptul ca acestea sunt necesare pentru o utilizare practica, ele trebuie sa urmareasca aceeasi linie si, de preferat, sa nu aiba aceeasi inaltime, astfel incat sa nu conduca la obtinerea unei imagini plate si anoste. 

Proprietarii se pot juca in acest sens, achizitionand piese de mobilier mai inalte atunci cand vor sa le aseze langa perete, respectiv piese de mobilier mai micute atunci cand isi doresc sa le aseze in mijlocul camerei. De exemplu, in living trebuie sa existe cel putin cateva rafturi sau corpuri de dulap pe perete, iar in centru, in fata canapelei poate fi asezata o masuta de cafea interesanta! 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!