Corpuri de Iluminat

Afiseaza: 1-24 din 70 produse

 Filtre
Corpuri de iluminat
In orice casa, atat in cele de la bloc cat si in casele la curte, sunt utilizate numeroase corpuri de iluminat care vor fi alese in functie de scopul pentru care au fost create. Corpurile de iluminat se impart in mai multe categorii si fiecare joaca un rol esential in confortul unei locuinte, indiferent de tipul acesteia.

Corpuri de iluminat interior
Iluminatul interior este foarte important, in absenta sa familia ar suferi un disconfort major de fiecare data cand afara se intuneca. Categoria corpuri de iluminat interior cuprinde o mare varietate de produse, cu rolul si scopuri diferite. Corpurile de iluminat se impart in functie de tipul de lumina pe care o produc, in mai multe categorii:
Iluminat ambiental – corpurile pentru iluminat ambiental sunt cele care ofera o lumina generala unei incaperi. Aceste corpuri de iluminat pot fi reprezentate de lustre si aplice sau chiar candelabre, care ofera o lumina puternica si generala. Pentru acest scop sunt recomandate becurile cu lumina calda, care sa nu oboseasca ochiul uman;
Iluminat de lucru – corpurile de iluminat de lucru sunt cele care ofera lumina utila. Spre exemplu, persoanele care citesc inainte de culcare au nevoie de o veioza care sa lumineze exact paginile cartii. Cei care manufactureaza diverse obiecte acasa, au nevoie de corpuri de iluminat care sa ofere lumina centralizata pe zona lor de lucru, care sa elimine umbrele si care sa ajuta la continuare activitatii in cele mai bune conditii.
Iluminat de efect – corpurile de iluminat de efect sunt cele care scot in evidenta anumite elemente focale ale unei incaperi. Daca in living cel mai important obiect este un tablou mare, se pot aplica spoturi sau chiar aplice de o parte si de alta a tabloului pentru ca lumina sa cada pe el si sa il evidentieze. De asemenea, alte lumini de efect sunt cele care atrag atentia micilor detalii, cele care scot in evidenta trasaturile unei camere sau cele care ii confera acesteia o nota dramatica.

Corpuri de iluminat pentru exterior
Corpurile de iluminat pentru exterior sunt foarte importante in mod special pentru casele care au si curte, dar pot fi folosite si la bloc, pe balcon sau pe terase. Aceste corpuri de iluminat sunt unele dintre cele mai importante pentru confortul intregii familii. 

Dupa ce afara se intuneca, prezenta unui corp de iluminat exterior care sa lumineze drumul de la poarta si pana la usa de la intrare se va dovedi cea mai buna idee. De asemenea, corpurile de iluminat exterioare care lumineaza aleea, un corp de iluminat focalizat pe intrare pentru ca cei care vin sa vada cum sa descuie usa, sunt toate elemente de confort, care se pot transforma rapid in elemente decorative. 

Partea cea mai interesanta la luminile pentru exterior este faptul ca acestea pot fi cu usurinta transformate din lumini utile in lumini de efect. Vara, florile care strajuiesc aleea se vor vedea spectaculos noaptea, in lumina corpurilor special concepute pentru exterior, dand un aer dramatic 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!