Textile decor

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Produse textile
In prezent exista o gama larga de produse textile care joaca un rol esential in crearea unei atmosfere interesante in caminul personal. Proprietarii care isi decoreaza sau isi redecoreaza apartamentele sau casele au la dispozitie posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte larga de obiecte, astfel incat sa sporeasca nivelul de confort de care se bucura acasa. Este vorba despre produse interesante, care trebuie alese cu grija si care, amplasate in locurile potrivite pot avea un rol practic sau un rol decorativ. 

Care sunt elementele de care trebuie sa se tina cont in acest sens? Raspunsul se regaseste in randurile de mai jos! 

Calitatea
Calitatea produselor textile reprezinta un factor decisiv cand vine vorba despre alegerea celor mai bune obiecte. Acestea trebuie sa fie lucrate din materiale bune, rezistente si care pot fi intretinute usor pe termen lung, fara a-si pierde, insa din proprietati. De exemplu, perdelele, draperiile, pernele decorative: toate acestea trebuie sa ramana la fel de interesante si dupa cateva luni de utilizare! 

Produse textile - functionalitate 
Un alt element esential pe care utilizatorii trebuie sa il aiba in vedere cand vine vorba despre produsele textile este refertior la functionalitate. Avand in vedere ca apartamentele si casele sunt realizate dupa un anumit design gandit cu atentie, este important ca obiectele decorative sa vina in completarea ambientei dorite. 

De exemplu, cei care achizitioneaza draperii realizate din black-out ori draperii dublate au posibilitatea de a minimiza zgomotul care patrunde din exterior, dar si de a bloca patrunderea razelor de soare foarte puternice in living sau in dormitoare. De aceea, specialistii in domeniu recomanda tuturor proprietarilor ca inainte de realizarea unei investitii sa se gandeasca la rezultatele pe care si le doresc, astfel incat sa poata cumpara cele mai potrivite produse in acest sens! 

Intretinerea materialelor textile
Pe lista detaliilor la care proprietarii mai trebuie sa fie atenti se numara si modul in care trebuie sa intretina materialele textile din care sunt realizate produsele pe care le achizitioneaza pentru acasa. De preferat este ca acestea sa poata fi spalate la mana sau cu ajutorul masinii de spalat. Exista, insa si materiale care au nevoie de o ingrijire suplimentara si care trebuie duse in centre specializate de curatare, pentru a putea fi folosite pe termen lung fara probleme. In acest sens, ideal este ca utilizatorii sa citeasca foarte atent descrierea produselor de care sunt interesati, iar astfel pot descoperi cum trebuie sa le intretina corect pe termen lung. 

Texturi si culori 
Nu in ultimul rand, produsele textile pot fi alese si in functie de texturile pe care le au, dar si in functie de paleta cromatica. Daca este vorba, de exemplu despre perne decorative, care intra in contact cu pielea, acestea trebuie sa fie moi si placute la atingere. In schimb, draperiile pot fi lucrate din mai multe tipuri de materiale, insa cu mentiunea ca si ele trebuie alese cu grija. 
Din punct de vedere al gamei cromatice, produsele textile trebuie sa se potriveasca foarte bine cu intregul ambient al fiecarei incaperi in parte. Specialistii in domeniu le recomanda proprietarilor sa nu isi aglomereze caminul de foarte multe culori! 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!