Cutii decorative

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Cutii decorative
Pe langa tablouri, vaze, boluri si alte obiecte interesante care pot fi folosite pentru imbunatatirea aspectului fiecarei incaperi din casa, exista si cutii decorative deosebite, care pot fi folosite de catre cei care acorda o atentie deosebita designului interios. Este important ca oamenii sa se simta bine in apartamentele si casele pe care le detin, astfel incat sa le fie drag atunci cand ajung acasa, mai ales dupa zilele dificile de la serviciu. Alegerea celor mai bune cutii trebuie facuta, insa in functie de o serie de elemente importante, astfel incat ele sa vina in completarea atmosferei minunate! 

Dimensiune 
Primul element la care  trebuie sa fie atenti inainte de a cumpara cele mai potrivite cutii decorative este referitor la dimensiunea acestora. In prezent exista o gama foarte variata de obiecte, care au marimi diverse, incepand de la mici si pana la foarte mari. Recomandat sa studieze cu atentie spatiul pe care il au la dispozitie si in care vor sa puna cutiile, pentru a se asigura ca imaginea de ansamblu pe care o contureaza este una placuta din punct de vedere estetic. 

De exemplu, pe rafturile de perete, care nu sunt foarte late pot fi puse cutiute micute, dar interesante ca model si design. In schimb, pe mesele spatioase si generoase sau in dulap pot fi folosite cutii mai mari, in care, eventual, sa fie tinute obiecte de pret, asa cum sunt bijuteriile sau alte tipuri de lucruri. 

Cutii decorative in functie de material 
Pe lista aspectelor carora persoanele interesate de o astfel de achizitie trebuie sa le acorde o atentie deosebita inainte de a cumpara cutiile decorative preferate se numara si materialele din care acestea sunt realizate. Daca modelele din lemn sunt ideale pentru incaperile cu un aspect rustic sau traditional, cutiile metalice si cele lucrate dintr-un plastic rezistent sunt excelente pentru caminele realizate in totalitate dupa un design modern, in pas cu tendintele actuale. Diferentele dintre tipurile de cutii decorative sunt date de modul in care arata! 

Gama cromatica
Cutiile decorative pot fi simple din punct de vedere cromatic sau pot imbina mai multe nuante. Daca cele din prima categorie pot fi folosite oriunde, indiferent de tipul incaperii, cutiile multicolore trebuie folosite cu mai multa grija, astfel incat sa se plieze perfect pe intregul ambient folosit in living, in bucatarie sau in dormitor.

Sistem de prindere
Nu in ultimul rand, trebuie sa se studieze si sistemul de prindere cu care sunt prevazute cutiile decorative. Daca unele se inchid foarte usor, cu ajutorul unui sistem metalic, altele au pur si simplu capace, care pot fi ridicate ori de cate ori este nevoie. In general, cutiile metalice si cele din lemn au sisteme de prindere solide, pe cand cele din carton sunt accesibil oricui. 

Cutiile decorative au un dublu rol: acela de a contribui la aspectul incaperilor in care sunt folosite si acela de a oferi celor care le folosesc posibilitatea de a-si pastra lucrurile personale foarte bine organizate. Doamnele si domnisoarele isi pot pune bijuteriile in astfel de cutii, pe cand domnii isi pot pastra astfel papioanele si cravatele – acesta fiind doar un exemplu! 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!