Iluminat interior

Afiseaza: 1-24 din 66 produse

 Filtre
Corpuri de iluminat interior
Cei mai multi proprietari se gandesc la mobilier si la culori, dar uita complet de corpuri de iluminat interior. A avea iluminatul adecvat in casa nu este doar un aspect  indispensabil pentru a crea atmosfera potrivita, ci este cea mai buna solutie pentru diferitele activitati zilnice, relaxare sau economie de energie. Pentru ca toate acestea sa fie posibile este recomandat sa fie alese cele mai bune corpuri de iluminat in functie de forma, instalare, raza de lumina ideala si becul potrivit.
Corpuri de iluminat interior care ofera lumini ambientale
Este foarte important sa fie alese cele mai bune corpuri de iluminat interior care sa ofere iluminatul ambiental potrivit. Prin iluminat ambiental se intelege lumina care umple camera. Pentru incaperile de dimensiuni mari sunt recomandate corpurile de iluminat ample, cum sunt lustrele de tip pandantiv cu mai multe brate sau chiar candelabrele cu multe becuri. Pentru camerele mai mici pot fi folosite inclusiv aplice si plafoniere in conditiile in care acestea furnizeaza suficient de multa lumina pentru a ajunge in toata incaperea.

Pentru bucatarie, lustrele cu led sunt cu siguranta disponibile in cele mai variate forme, fiind recomandate cele care proiecteaza lumina direct pe masa. Perfect va fi si un candelabru liniar sau clopot  care poate ilumina eficient in timpul mesei, adaugand, de asemenea, o nota potrivita de stil bucatariei.

Bucataria are nevoie de atentia potrivita pentru alegerea iluminatului, mai ales daca este mobilata intr-un stil modern si completata cu insula. Lustrele cu un singur bec sunt cele mai potrivite pentru bucatariile care au o insula sau un blat de lucru clar definit.

O sursa de lumina ideala pentru coridor si intrare, este cu siguranta lumina de perete. Acest tip de corp de iluminat va emana lumina atat in sus cat si in jos, proiectand astfel lumina pe perete si creand o atmosfera primitoare. Este recomandat insa sa fie folosite si corpuri de iluminat in suspensie, ele fiind cele care vor oferi imaginea unui tavan mai inalt. 

Cea mai buna solutie pentru dormitor este indiscutabil combinatia de veioze si aplice sau lustre. Exista acum multe modele disponibile, cum ar fi cele cu abajur din tesatura, cu cristale si alte elemente moderne.

Corpuri de iluminat de efect
Corpurile de iluminat de efect sunt cele care atrag atentia asupra unei anumite zone a camerei sau canalizeaza atentia spre punctele focale ale unei incaperi. Spre exemplu,  o lampa de podea reuseste sa lumineze cele mai intunecate colturi ale zonei de locuit, ajungand acolo unde lumina principala nu ajunge si este, de asemenea, foarte utila pentru citit sau pentru lucrari de precizie. Trebuie acordata atentie anumitor aspecte. Este important ca aceste corpuri de iluminat sa nu stea in drum si sa nu incurce utilizatorii spatiului.

In plus, veiozele cu dimensiuni mai mici decat lampile de podea, pot fi pozitionate pe marginile mobilierului, astfel incat sa nu incurce. 

Toate aceste aspecte conteaza foarte mult pentru alegerea corpurilor de iluminat care sa confere interiorului aspectul si nivelul de confort dorit, indiferent de incapere.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!