Vaze si Boluri

Afiseaza: 1-24 din 34 produse

 Filtre
Vaze si Boluri
Cei care sunt interesati de achizitionarea unor vaze si boluri practice si moderne trebuie sa stie ca aceste obiecte pot fi utilizate doar pentru decor, dar si pentru pastrarea in conditii optime a florilor naturale, a florilor artificiale si a altor lucruri deosebite. Utilizatorii au la dispozitie o gama foarte larga de produse din care pot alege, in functie de imaginea de ansamblu a incaperilor in care vor sa le aseze. Este important ca persoanele interesate de o astfel de achizitie sa acorde o atentie deosebita modelelor pe care le cumpara, astfel incat sa beneficieze de o atmosfera placuta acasa, indiferent daca este vorba despre living, bucatarie sau dormitoare! 

Vaze si boluri in functie de materialele din care sunt realizate
Un prim element esential pe care trebuie sa il aiba in vedere persoanele care isi doresc sa cumpere vazele si bolurile potrivite pentru caminele lor este referitor la materialele din care aceste obiecte sunt realizate. De exemplu, ele pot fi lucrate din sticla, din metal, din ceramica sau din multe alte tipuri de materiale. 

In ceea ce priveste obiectele din metal, ele sunt disponibile pentru cumparatori intr-o varietate ampla de forme, stiluri, modele, dar si culori, cele mai multe fiind caracterizate de efectele metalice si stralucitoare, dar si de finisajele mate. Este vorba despre produse ideale pentru a fi folosite drept elemente de decor. 

Cat despre vazele si bolurile din sticla, ele sunt excelente pentru persoanele carora le place sa isi provoace imaginatia si sa isi contureze imagini interesante si atractive in propriile camine. De exemplu, obiectele din sticla pot fi umplute cu nisip colorat, cu seminte de diferite tipuri sau pot fi umplute cu apa, in care sa fie pastrate florile in conditii optime.  

Mai mult, produsele din ceramica sunt simplu de modelat si de pictat, aducand de fiecare data incaperilor in care sunt asezate un plus de culoare si de stil! 

In functie de dimensiune
Pe lista criteriilor la care indivizii trebuie sa mai fie atenti inainte de a cumpara vaze si boluri se numara si dimensiunea acestora. De preferat este ca obiectele sa fie potrivite pentru spatiile in care urmeaza sa fie amplasate. Daca persoanele care vor sa se bucure de astfel de produse decorative pe rafturile din biblioteca au nevoie de unele de dimensiuni mici, cand vine vorba despre decorarea meselor sau a masutelor de cafea, vazele si bolurile pot fi putin mai mari, astfel incat sa fie suficient de vizibile!
 
Gama cromatica
Nu in ultimul rand, gama cromatica este si ea foarte importanta. De preferat este ca vazele si bolurile sa fie monocrome atunci cand sunt folosite in incaperile in care exista deja foarte multe alte tipuri de culori. La pol opus, obiectele decorative pot imbina mai multe nuante daca sunt amplasate in camere care au peretii albi si in care este nevoie de un plus de culoare! 

Cei care achizitioneaza vaze si boluri moderne, de calitate si interesante trebuie sa tina cont cel putin de elementele mentionate anterior, pentru a se putea bucura de ele pe termen lung! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!