Decor de perete

Afiseaza: 1-24 din 512 produse

 Filtre
Decor de perete

Persoanele care isi doresc sa isi contureze un decor de perete interesant, modern si atractiv au la dispozitie o multitudine de idei pe care le pot pune in aplicare foarte usor, astfel incat sa isi transforme caminul personal intr-unul primitor si confortabil. 

De exemplu, tablourile reprezinta printre cele mai deosebite obiecte cu ajutorul carora acestia pot aduce o pata de culoare in toate incaperile din apartamentele sau casele pe care le detin, astfel incat sa iasa din monotonie si sa aduca un plus de stil si eleganta acestor imobile! 

Obiectele de arta sunt astazi variate atat din punct de vedere cromatic, din punct de vedere al formei, dar si in ceea ce priveste materialele din care sunt realizate! 

Decor de perete living 

Sufrageriile sunt cele mai mari si mai spatioase incaperi din orice camin, fiind locurile in care familia se poate reuni, dar si locul in care sunt primiti oaspetii. De aceea, recomandat este ca living-ul sa fie gandit cu foarte mare atentie, astfel incat sa reprezinte personalitatea membrilor familiei. 

Specialistii in design interior sustin ca cea mai buna idee este ca in sufragerie sa existe o piesa de arta centrala. Poate fi vorba despre un tablou de dimensiuni mari sau despre elemente de decor interesante, care sa fie asezate deasupra canapelei. Sufrageriile nu trebuie aglomerate cu obiecte decorative, pentru a ramane bine aerisite si spatioase! 

Decor de perete in dormitoare

Dormitoarele sunt si ele spatii extrem de importante in caminele personale. Aici proprietarii isi doresc sa se bucure de liniste si de intimitate, fiind refugiul in care se pot retrage dupa zilele dificile si pline de responsabilitati. De exemplu, ilustratiile abstracte in culori pastelate, fotografiile de cuplu si peisajele desaturate sunt excelente pentru a fi folosite pe pereti. Acestea pot fi asezate chiar deasupra patului si astfel devin vizibile inca de la intrarea in camera!

Un alt element pe care proprietarii trebuie sa il aiba in vedere atunci cand vine vorba despre modul in care isi decoreaza peretii este acela ca obiectele pe care le folosesc trebuie sa aiba un numar impar si sa fie simetrice pe cat de mult posibil. De exemplu, indicat este ca utilizatorii sa foloseasca 1, 3, 5 sau 7 elemente decorative pentru un perete si niciodata un numar par. Este dovedit faptul ca astfel se obtine o atmosfera mult mai interesanta si primitoare, care contribuie la echilibrarea starii psihice. 

Cat despre principiul proportiilor, acesta se refera la echilibrul dintre culori, forme si texturi. Acestea nu trebuie sa se anuleze unele pe altele, ci sa se completeze. Daca proprietarii aleg sa puna pe un singur perete mai multe tablouri, ele trebuie sa vina unul in completarea celuilalt din toate punctele de vedere.

Oricine poate realiza un decor de perete interesant atat timp cat tine cont de cateva reguli de baza simple. Ideal este ca proprietarii sa tina si de piesele de mobilier pe care le au in fiecare incapere, dar si de suprafata pe care se intind dormitoarele, bucataria, holul si living-ul, astfel incat sa obtina rezultatele dorite! 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!