Ceasuri

Afiseaza: 1-24 din 38 produse

 Filtre
Ceasuri

Cei care cauta sa imbine utilul cu placutul si doresc sa achizitioneze cele mai interesante ceasuri de perete sau de masa pentru acasa trebuie sa stie care sunt principalele elemente de care sa tina cont, astfel incat sa ia cele mai bune decizii in acest sens. Este vorba despre obiecte simple, dar care au evoluat foarte mult din punct de vedere al designului in ultimii ani si care se dovedesc a fi extrem de eficiente in momentul in care oamenii nu au la indemana telefoanele persoanele sau alte surse din care sa afle cat este ora. 

Ceasurile sunt disponibile intr-o gama foarte larga, incepand de la cele de masa, de podea si pana la cele de perete. Majoritatea modelelor functioneaza cu ajutorul bateriilor, acestea putand fi schimbate extrem de simplu pe termen lung.
 
Achizitionarea celor mai bune ceasuri de perete sau de masa in functie de mecanism
Unul dintre cele mai importante aspecte la care indivizii trebuie sa fie atenti inainte de a-si cumpara ceasurile preferate este referitor la mecanismul cu care acestea sunt prevazute:

- ceasurile cu pendul se numara printre obiectele clasice, de perete, care nu folosesc baterii si care sunt considerate a fi printre cele mai rezistente din cate au existat vreodata. Este vorba despre ceasuri perete excelente pentru a fi folosite in living, acolo unde aduc de fiecare data un plus de valoare din punct de vedere stilistic;

- ceasurile cu mecanisme quartz se afla in topul obiectelor decorative care sunt extrem de cautate in prezent. Ele pot fi folosite foarte usor, fiind disponibile intr-o gama variata de stiluri si de culori, incepand de la stilul clasic si pana la cel modern, contemporan. De cele mai multe ori, candranele acestor tipuri de obiecte sunt acoperite din sticla ori dintr-un plastic foarte rezistent, iar liniile care indica ora sunt lucrate din lemn, fier forjat ori plastic; 

- ceasurile digitale sunt prevazute cu un afisat electronic simplu de modificat. Ele sunt unele dintre cele mai ieftine produse, functioneaza pe baza de baterii si pot fi conectate inclusiv la o sursa de energie electrica. 

Forma 
Ceasurile sunt disponibile in prezent intr-o gama extrem de variata de forme. Daca cele clasice sunt in continuare rotunde sau patrate, astazi exista si obiecte decorative, care se fac remarcate printr-un design aparte. De exemplu, ceasurile in forma de animale sau de flori pot fi folosite in bucatarie sau in camera copiilor, acolo unde atmosfera trebuie sa fie intotdeauna cat mai vesela si mai joviala. Mai exista si modele dreptunghiulare, triunghiulare ori in multe alte forme, tocmai pentru ca oamenii sa le poata alege pe cele pe care si le doresc.

Ceasurile sunt obiecte folosite deja de foarte multa vreme si care, in functie de evolutia tehnologiei s-au diversificat enorm. Ele pot fi folosite atat in scop decorativ, cat si pentru a indica ora. Proprietarii nu trebuie decat sa le aseze acolo unde au parte de o vizibilitate buna, iar astfel vor fi intotdeauna pregatiti la timp pentru a pleca de acasa sau pentru a intreprinde o anumita activitate! 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!