Bucătărie

Afiseaza: 1-24 din 129 produse

 Filtre
Bucatarie
Pe langa piesele de mobilier si electrocasnice, intr-o bucatarie se gasesc mai multe elemente foarte importante cum ar fi vesela si toate obiectele pentru organizare, cum ar fi cutiile si recipientele. In lipsa acestora bucataria ar fi un adevarat cosmar in care proprietarul nu ar mai putea gasi nimic, nu ar putea sa manance si nici sa prepare alimente. Practic, fara vesela si elemente de organizare, o bucatarie nu ar mai fi bucatarie.

O bucatarie dezorganizata este o camera care va complica foarte mult viata. Faptul ca fiecare persoana stie unde sunt toate obiectele importante, scuteste intreaga familie de stres inutil. Inainte de rearanjare, obiectele trebuie sa fie divizate in functie de utilizare. Ulterior organizarea se va face pe rafturi si in fiecare dulap.

Vesela pentru bucatarie
Farfuriile, lingurile, cutitele si furculitele sunt foarte importante pentru orice bucatarie. Canile si cestile sunt de asemenea de o importanta vitala pentru ca fara acestea membrii familiei ar fi nevoiti sa bea apa doar din sticle. Paharele sunt si ele de mai multe forme si dimensiuni, unele fiind ideale pentru sucuri si smoothie-uri in timp ce altele sunt perfecte pentru bauturi rafinate si sunt realizate din materiale foarte pretentioase. 

De asemenea, accesoriile pentru servire joaca un rol esential in orice bucatarie. Servetele, stergarele si suporturile sunt elemente esentiale pentru o bucatarie eleganta si complet utilata. De asemenea, toate aceste elemente sunt si cele care creaza un aspect complet al camerei in care sunt amplasate si ii confera acesteia stil. Atunci cand vesela este aleasa intr-un anumit mod, astfel incat sa se asorteze perfect cu toate elementele din bucatarie, stilul va fi completat si chiar pot fi create zone de interes cu ajutorul canilor, farfuriilor si paharelor.

Obiecte pentru depozitare si organizare
Bucataria este de cele mai multe ori locul in care sunt tinute si anumite ingrediente sau alimente. Este recomandat ca acestea sa fie sortate si depozitate in mod corespunzator pentru a se mentine in cele mai bune conditii pentru mult timp. Cea mai buna varianta in sensul acesta este utilizarea de recipiente si cutii pentru depozitare.

Ceaiurile si condimentele uscate se mentin cel mai bine in borcane de sticla sau de metal, in timp ce produsele care oxideaza stau cel mai bine in plastic sau in sticla. Este recomandat sa nu fie depozitate produse umede in obiecte metalice pentru ca exista riscul de aparitie a fenomenului de oxidare. 

Seturile petntru depozitare sunt unele dintre cele mai interesante si decorative elemente de organizare si depozitare. Un set pentru condimente cu un aspect special si cu etichete care sa indice ce anume se afla in interior este o varianta decorativa de mare efect. Recipientele pentru lichide se pot transforma de asemenea in obiecte decorative. Spre exemplu, uleiul, otetul si alte elemente lichide pot fi puse in sticle identice si diferentiate doar cu ajutorul etichetelor sau prin culorile pe care le au.

Toate accesoriile enumerate mai sus sunt indispensabile in orice bucatarie in care confortul se imbina cu stilul pentru a crea camera perfecta.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!