Decorațiuni pentru Gradină

Afiseaza: 1-24 din 117 produse

 Filtre
Decoratiuni pentru gradina
O gradina frumoasa este o gradina corect amenajata, iar pentru asta fiecare persoana are nevoie de decoratiuni pentru gradina. Recomandarea specialistilor este sa fie alese cele mai bune astfel de produse in functie de calitatea lor si de stilul desemnat pentru exterior. De asemenea, stilul ales pentru exterior trebuie sa fie in ton cu cel ales pentru interior astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune.

Calitatea materialului pentru decoratiuni gradina este foarte importanta
Atunci cand se urmareste gasirea celor mai bune decoratiuni pentru gradina este necesar sa fie alese cele mai bune materiale. Pentru ca toate decoratiunile stau afara se vor lua in calcul urmatoarele:
Metal – obiectele decorative din metal si ghivecele sau suporturile pentru plante sunt perfecte atunci cand sunt corect finisate. In momentul in care aceste suprafete sunt corect tratate ele vor rezista cu bine la intemperii si alte manifestari climatice. In plus, ofera un nivel mare de rezistenta si nu vor fi deteriorate de radacinile plantelor care se dezvolta;
Plastic – plasticul este de asemenea un material foarte rezistent, iar atunci cand are o calitate buna va rezista extrem de bine afara. Plasticul nu este afectat de conditiile climatice, insa isi poate pierde culoarea la contactul cu razele soarelui. Aceasta nu este o problema atunci cand plasticul are o calitate optima;
Marmura – ghivecele de marmura sau alte accesorii de genul acesta au o calitate exceptionala si rezista bine la intemperii, avand dezavantajul ca sunt foarte grele si implicit, dificil de mutat si de transportat;
Lemnul – unele dintre cele mai interesante decoratiuni pentru gradina sunt cele confectionate din lemn. Acestea au un aspect tot mai interesant pe masura ce timpul trece ceea ce va aduce noi avantaje utilizatorilor. Patina lasata de trecerea timpului asupra lemnului il face nepretuit. Este totusi important ca obiectele de lemn sa fie bine intretinute pentru a nu putrezi din cauza contactului cu umiditatea.

Idei de obiecte decorative si accesorii de gradina
Cele mai comune accesorii de gradina sunt ghivecele, insa in afara de acestea exista mult mai multe obiecte ce pot fi utilizate. Unele dintre acestea sunt decoratiunile fara utilitate practica asa cum sunt piticii de gradina, fantanile false si adapatoarele pentru pasari. De asemenea, micile stropitori cu rol decorativ sunt foarte interesante pentru gradini. 

Accesoriile de gradina se aleg in primul rand in functie de utilitate si de plantele existente. Ghivecele se vor alege intotdeauna la dimensiunea potrivita pentru a gazdui in mod corect plantele amplasate in interiorul lor.

De asemenea, in functie de stilul de amenajari ales, decoratiunile de gradina pot varia mult. Un exemplu in sensul acesta sunt decoratiunile de gradina pentru stilul minimalist, care sunt realizate in mare parte din metal si sunt cat mai simple posibil. Pentru o gradina clasica, inspirata din povesti, leaganele si balansoarele pot fi insotite de mici fantani, casute pentru pasari, stropitori transformate in ghivece, etajere si suporturi pentru flori, astfel incat decorul final sa fie unul atractiv si relevant pentru imaginea de ansamblu dorita de utilizatorii gradinii.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!