Decoratiuni și ornamente

Afiseaza: 1-24 din 60 produse

 Filtre
Decoratiuni si ornamente pentru gradina
Pentru o gradina superba se recomanda alegerea celor mai interesante decoratiuni si ornamente pentru gradina, din materiale rezistente si care sa completeze frumos exteriorul. Gama de astfel de produse este variata, astfel incat pentru orice tip de gradina sa poata fi gasita decoratiunea potrivita, care sa evidentieze cat mai bine stilul persoanelor care o utilizeaza.

Tipuri de decoratiuni si ornamente pentru gradina
Exista o gama variata de decoratiuni si ornamente pentru gradina din care fiecare persoana le poate alege pe cele preferate.

In timp, stilurile majore adoptate pentru gradini s-au schimbat de la gradina renascentista italiana, gradina franceza, gradina tipica engleza si gradina japoneza, pana la gradina minimalista. Gradinile de aceste tipuri sunt considerate arta  si pot fi dificil de abordat, dar pline de satisfactii odata obtinute.
Exemple de accesorii si decoratiuni pentru gadina
Cele mai comune exemple de accesorii si decoratiuni pentru gradina sunt:

Bai de pasari
Indiferent de stilul de gradina abordat, o baie de pasari poate fi o parte esentiala a acesteia. O baie de pasari este o balta artificiala sau creata de om, in care pasarile salbatice se pot scalda si din care multe animale pot bea. Ele pot lua multe forme, pot fi simple sau complexe si pot fi realizate dintr-o mare varietate de materiale. 

Fantani
Apa poate fi folosita si pentru a decora curtea in alte moduri. In timp ce fantanile au fost create initial cu un scop strict functional - pentru a oferi oamenilor apa de baut - au fost inlocuite de mult timp prin instalatii interioare si sunt acum o modalitate frumoasa de a decora gradinile de toate tipurile. Exista multe tipuri de fantani, inclusiv cu mai multe niveluri, de sine statatoare, montate pe perete si care pot fi mutate.

Statui
Statuile sunt un tip de sculptura care reprezinta in mod obisnuit animale sau indivizi. Statuile sunt de obicei versiuni reale ale personajelor reproduse sau pot fi chiar mai mari. Statuile sunt o parte integranta a gradinilor traditionale impunatoare. Unii oameni aleg sa-si decoreze curtile cu statui elegante care infatiseaza femei frumoase sau creaturi, in timp ce alte persoane impodobesc gradinile cu elemente mici cum ar fi piticii de gradina si zanele.

Piedestaluri
Piedestalurile sunt de obicei elemente pe care stau statuile, dar sunt, de asemenea, utilizate in mod obisnuit ca platforma pentru vaze si ghivece elegante. Pot crea ansambluri foarte interesante atunci cand sunt utilizate corespunzator.  Pe ele pot fi puse ghivece sau glastre interesante si alte obiecte decorative, fiind de cele mai multe ori utilizate pentru a evidentia anumite plante din gradina.

De asemenea, exista si elemente cu forme variate utilizate in mod special in gradinile minimaliste si care nu au niciun scop practic sau pot servi ca obiecte pe care plantele de gradina cataratoare sa se extinda. 

Toate aceste produse sunt special concepute pentru a infrumuseta gradina si pentru a o face sa se integreze in decorul general al casei. Sunt obiecte rezistente si usor de intretinut, care se vor mentine mult timp intacte.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!