Fotolii și Tabureți

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre
Fotolii si tabureti
Toata categoria mobila fotolii si tabureti include produse ideale atat pentru utilitatea lor, cat si pentru factorul decorativ care le insoteste. Taburetii in mod special sunt elemente de efect ce pot fi amplasate in toata casa. Atunci cand sunt alese fotolii si tabureti, utilizatorii ar trebui sa tina cont de mai multe aspecte care fac ca aceste piese sa fie cele potrivite pentru camerele in care vor fi puse.

Mobila fotolii si tabureti – stilul conteaza
Atunci cand este aleasa mobila fotolii si tabureti, stilul joaca un rol foarte important. Aceste elemente de mobilier trebuie sa se potriveasca perfect cu stilul in care sunt amenajate camerele in care vor fi amplasate. Spre exemplu, intr-o camera minimalista, sunt recomandati tabureti metalici sau din lemn nefinisat si fotolii monocrome din materiale neutre. Fotoliile din lemn cu detalii si taburetii cu perne colorate sau tapitati sunt potriviti mai mult pentru un stil clasic sau chiar pentru unul boem.

Fotolii si tabureti – alegerea corecta a culorilor
Fotoliile pot fi cele care completeaza canapeaua si de cele mai multe ori, fie contrasteaza cu aceasta fie sunt ton pe ton, in timp ce taburetii pot juca rol de elemente decorative si de efect, caz in care se vor desprinde de culorile generale si vor crea contraste, puncte focale si petele de culoare in incaperi. Daca toata camera are mobilierul negru, taburetii ar trebui sa fie colorati, intr-o alta nuanta dominanta a incaperii, pot fi multicolori sau pot sa fie pur si simplu albi, pentru un stil minimalist. 

Culorile depind in primul rand de schema cromatica generala  a incaperii pentru ca nu trebuie sa faca nota discordanta cu aceasta.

Alegerea formei pentru fotolii si tabureti
Cele mai multe persoane care se gandesc la fotolii si tabureti au in minte exact acele fotolii clasice, masive, cu brate largi, si taburetii sub forma de scaunele mici, cu trei picioare si o perna sau o tapiterie deasupra. In prezent, exista fotolii in mai multe forme si acelasi lucru se intampla si cu taburetii. Fotoliile si-au pierdut mult din volum, datorita cerintelor moderne de amenajari interioare, iar in prezent pot fi gasite atat fotolii grele si mari, cat si fotolii foarte usoare, construite din materiale de calitate, dar intr-un stil mai putin robust.

In ceea ce priveste designul, acestia pot fi gasiti in cele mai interesante forme. Cei mai populari sunt taburetii fara picioare, care arata practic ca niste cutii mai mari. Unii dintre ei chiar au un spatiu interior de stocare. Acestia pot fi gasiti intr-o mare varietate de forme, asa cum sunt taburetii in forma de inima, cei cilindrici, cubici sau chiar cei in forme complet abstracte. Alegerea modului in care taburetii fotoliile arata tine tot de aspectul general al camerei in care vor fi amplasati.

In functie de toate aceste aspecte, alegerea celor mai buni tabureti nu este deloc grea si necesita doar atentie la toate detaliile pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit si pentru ca aspectul sa fie completat perfect de confort.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!