Masuțe de cafea

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre
Masute de cafea

Produsele din categoria masute de cafea sunt cele care imbogatesc orice incapere cu eleganta si stil. Pentru ca acest lucru sa se intample este foarte important ca masutele sa fie corect alese. 

Masute de cafea – alegerea corecta 
Inainte de alege din categoria mobila masute de cafea piesa dorita, este foarte important ca proprietarul sa stabileasca de la bun inceput pentru ce va utiliza masuta si sa aleaga cea mai buna solutie. Nu trebuie luata in considerare doar latura estetica, ci se va acorda atentie si dimensiunilor, materialelor si intretinerii produsului.
masutele de cafea trebuie sa fie la aceeasi inaltime cu scaunele din jur, in medie la o inaltime de 45-50 de centimetri;
este important sa fie lasat un spatiu intre canapea si masuta, pentru ca fiecare persoana sa se poata misca corect;
se recomanda mentinerea unui spatiu de cel putin 80 cm intre masuta si dulapul pe care sta televizorul;

Alegrea celor mai bune masute de cafea pentru camera de zi
Daca in interior sunt doua canapele sau este vorba despre un living foarte mare, cea mai evidenta solutie este sa se opteze pentru o masuta de cafea mare. Alternativa este sa se ia in considerare doua elemente mai mici. Aceste piese gemene pot fi alaturate atunci cand este nevoie de o suprafata de sprijin mai functionala si pot fi de asemenea despartite atunci cand nu este nevoie de un spatiu foarte mare. 

Persoanele care nu vor ca noua achizitie sa contrasteze cu celelalte piese mobilier, trebuie doar sa aleaga un element cu un blat din sticla. O astfel de masuta se combina perfect cu covoarele pentru ca, datorita transparentei sticlei, vor fi vizibile pe toata suprafata sa. Se pot alege accesorii din lemn si fier sau alte suporturi complet transparente.

Persoanele care prefera solutiile ingenioase vor opta pentru o masuta de cafea unica si speciala, intr-o forma interesanta. Mesele rotunde de cafea sunt perfecte intr-un mediu decorat cu stiluri diferite. De asemenea, se pot obtine solutii de economisire a spatiului prin aranjarea modelelor mai mici peste cele mai mari, pentru a fi utilizate atunci cand familia are oaspeti. Alegerea unei mese de cafea rotunde este, de asemenea, o idee buna atunci cand mediul care trebuie mobilat este mic. Prin urmare, forma si substanta pot reprezenta cei doi poli intre care trebuie sa oscileze o persoana atunci cand alege masute de cafea. 

Utilizarea unei mese de cafea in stil industrial adauga un anumit caracter interiorului. Daca alegerea se incadreaza pe un model de tip palet sau pe roti, este important ca viitorul proprietar sa se asigure ca masuta este sigura. Oricat de eleganta ar fi aceasta solutie, picioarele metalice sau baza pot zgaria podeaua sau pot pata covorul, deci sunt elemente care trebuie luate in calcul. Pentru a depasi acest inconvenient, se pot aplica tampoane de pasla pe picioarele masutei pentru ca podeaua sau covorul sa ramana in siguranta si pentru a evita deteriorarea suprafetelor.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!