Suporți și etajere

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Decoratiuni pentru gradina – suporti si etajere
Foarte multe persoane adora plantele si vor sa le etaleze in fiecare loc posibil, motiv pentru care au nevoie de suporti si etajere plante. Exista mai multe materiale din care aceste produse pot fi facute astfel incat sa reziste pentru cat mai mult timp fara nicio problema. 

Decoratiuni pentru gradina, suporti si etajere – materiale comune
Atunci cand o persoana pasionata de gradinarit isi decoreaza spatiul exterior, ia in calcul si cumpararea celor mai frumoase decoratiuni pentru gradina, astfel incat fiecare planta sa fie corect expusa in cel mai optim mod. Pentru asta, se vor lua in calcul urmatoarele materiale:
Lemn – standurile si etajerele din lemn sunt unele dintre cele mai interesante si apreciatate totodata si sunt de asemenea rezistente. Trebuie doar sa fie bine intretinute si vor putea fi folosite pentru mult timp. Daca sunt amplasate mult timp in conditii meteo severe, este recomandat ca periodic sa fie lacuite pentru a fi protejate de insecte si de mucegai;
Plastic – suportii de gradina din plastic sunt de asemenea perfecti datorita rezistentei la conditiile atmosferice si de mediu, insa nu vor putea gazdui o greutate foarte mare, comparativ cu lemnul sau cu metalul. Ca si design, plasticul este unul dintre cele mai spectaculoase materiale. Suporturile si etajerele din plastic sunt recomandate pentru persoanele care au ghivece mici pe care vor sa le expuna;
Metal – etajerele si suporturile din metal rezista inclusiv la greutati foarte mari, desi scopul unor astfel de accesorii de gradina nu este acesta. De asemenea, daca metalul este corespunzator tratat, aceste suporturi vor rezista foarte mult timp fara sa rugineasca. Se recomanda tratarea lor periodica cu substante care sa protejeze metalul de umiditate pentru a evita fenomenul de coroziune.

Cum se aleg cele mai bune etajere si suporturi pentru gradina
Etajerele si suporturile pentru gradina sunt unele dintre cele mai apreciate de catre persoanele care au plante mici si ghivece nu foarte inalte pe care vor sa le expuna si sa le scoata in lumina dintre plantele inalte. Avand in vedere acest aspect, este foarte important ca alegerea sa fie facuta pe baza dimensiunilor ghivecelor. Ghivecele mari nu se pun pe astfel de suprafete pentru ca exista riscul de a le rupe sau deteriora.

Cele mai comune forme de suporturi si etajere sunt cele in forma de scarita cu trei sau patru niveluri, pe fiecare nivel existand un ghiveci. De asemenea, pentru persoanele care au multe astfel de plante exista si varianta cu mai multe spatii. Avantajul acestor suporturi este faptul ca pot fi luate cu totul si mutate in casa atunci cand vremea pune in pericol plantele si cand temperaturile scad cu mult sub limita tolerata de ele.

Designul si forma se va alege in ton cu decoratiunile exterioare existente si cu stilul pentru care familia a optat, astfel incat sa nu faca nota discordanta. In ceea ce priveste culorile, cele mai comune sunt cele in nuante naturale, care se confunda perfect cu vegetatia.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!