Veioze și lămpi

Afiseaza: 1-24 din 36 produse

 Filtre
Veioze si lampi
In categoria corpuri de iluminat, veioze si lampi, pot fi gasite produse care pot fi amplasate atat pe mobilier cat si direct pe podea. Lampile de masa pot fi foarte elegante datorita designului lor si pot adauga un plus decorativ mobilierului. De asemenea, lampile de podea sunt foarte interesante si se pot transforma cu usurinta in elemente focale ale unei incaperi, in functie de designul lor. 

Corpuri de iluminat, veioze si lampi – alegerea celor mai bune produse
Lampile si veiozele sunt disponibile intr-o gama larga de forme, dimensiuni, culori si niveluri de luminozitate. Adaugarea optiunilor de operare va creste functia lampii si o va face mai utila si mai versatila. Lampile si veiozele moderne sunt compacte si uneori reduc cantitatea de spatiu utilizat, lasand mai mult spatiu pentru odihna, carti si alte obiecte. 

LED-urile sunt foarte compacte din punct de vedere fizic si acest lucru permite lampilor sa fie mai mici decat lampile echipate cu un bec incandescent. 

Alegerea celor mai bune corpuri de iluminat, lampi si veioze ofera confortul necesar in special in timpul lucrului. Pot fi alese veioze si lampi cu  diferite modele, cu diferite tipuri de luminozitate si forma si pentru a le gasi pe cele potrivite, trebuie doar sa se tina cont de cativa factori. 

Detalii importante pentru alegerea corpurilor de iluminat potrivite
Unde va fi folosita veioza sau lampa? – veiozele si lampile pot fi utilizate atat in dormitor sau living cat si in bucatarii si mai arar chiar in bai. De exemplu, daca veioza trebuie sa fie utilizata  pentru lucrul la masina de cusut, pentru a citi o carte  sau alte activitati, culoarea luminii, cantitatea de lumina emisa sunt factori importanti care determina produsul potrivit. 
Tipul de iluminare necesar: daca veioza este utilizata pentru lucru intr-o zona cu lumina redusa in care se afla si alte persoane, utilizarea unei lumini concentrate poate fi suficienta. 
Veioze cu baterie sau cu curent? – Daca zona in care va fi utilizata lampa sau veioza are curent, atunci cea mai buna varianta este cea care se conecteaza la priza.  Daca nu, pot fi utilizate lampile si veiozele pe baterii.
Dimmer: aceasta functie ofera diferite niveluri de iluminare care pot ajunge de la foarte luminoase la foarte putin intense, in functie de nevoile momentului si de modul in care acestea sunt prestabilite.
Cap, brat si baza rotativa: aceste componente ofera posibilitatea de a viza si regla nivelurile de lumina in anumite zone. De exemplu, se poate plasa lumina direct pe spatiul de lucru sau poate fi ghidata in alta directie. 
Culoarea iluminatului: culoarea luminii poate afecta starea de spirit sau o poate imbunatati. O anumita culoare a luminii va permite ochilor sa se incordeze mai putin iar cele mai bune culori sunt alb si galben sau chiar alb rece si alb cald.
Tinand cont de toate aceste aspecte se va gasi cu usurinta cea mai buna lampa sau veioze pentru podea sau pentru birou, care sa ofere lumina potrivita.
 

Suport clienti 10:00 - 18:00

0771598523 0735465018 contact@zico.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!