Abstract

Afiseaza: 1-24 din 42 produse

 Filtre
Abstract

Cei care isi doresc sa aduca incaperilor din caminul personal un plus de stil si de culoare au libertatea de a alege dintre cele mai interesante tablouri canvas abstract. Este vorba despre obiecte de arta care sunt disponibile intr-o gama extrem de larga si care pot fi folosite atat in living, cat si pe holuri si in dormitoare, in functie de preferintele proprietarilor. Pentru ca oamenii sa le poata alege mult mai usor pe cele care li se potrivesc, pot descoperi acum care sunt principalele elemente la care sa fie atenti, astfel incat sa ia o decizie potrivita in acest sens! 

Dimensiuni si modele 
Tablourile canvas sunt realizate in foarte multe dimensiuni, pentru ca aceia care le doresc sa le poata achizitiona pe cele potrivite pentru ei, in functie de spatiul pe care il au la dispozitie. Cele mai mici obiecte decorative au o dimensiune A4, iar cele mai mari ajung pana la A1 sau A0. Mai mult, tablourile pot fi de tip portrat sau landscape, tocmai pentru a putea fi puse oriunde. 

In ceea ce priveste modelele, tablourile abstracte sunt extrem de interesante, intrucat provoaca imaginatia si ofera celor care le privesc o imagine diferita de fiecare data. Este vorba despre opera de arta care pot fi interpretate in extrem de multe moduri, in functie de viziunea fiecaruia. 

Tablouri canvas abstract in functie de calitatea imaginii 
Un alt element esential care trebuie luat in considerare de catre persoanele care isi doresc sa cumpere cele mai frumoase tablouri este referitor la calitatea imaginii. Avand in vedere ca aceste obiecte de arta reprezinta imagini printate pe panze naturale din bumbac sau pe panze din materiale sintetice, calitatea este influentata in mod direct de rezolutia digitala, dar si de procedeul de imprimare. Mai mult, este foarte important ca cerneala sa fie una de calitate, astfel incat sa reziste cat mai bine pe panza. 

Imprimarea se poate face atat prin tehnica jetului de cerneala, cat si prin suplimarea termica. Important de mentionat este faptul ca prima tehnica este ideala pentru obtinerea unui grad de fidelitate ridicat, iar cea de-a doua varianta este preferata cu precadere de persoanele care apreciaza culorile cat mai intense si mai interesante. 

In ceea ce priveste rezistenta si mentenanta, aceste doua elemente sunt direct influentate de locurile in care sunt amplasate cele mai interesante tablouri canvas abstract. De exemplu, obiectele de arta trebuie asezate in locuri ferite de lumina foarte puternica, respectiv in locuri care sunt ferite de umezeala. In acest fel, culorile pot rezista o perioada mult mai indelungata, fara a se deteriora si fara a se intinde.  Mai mult, proprietarii pot aplica peste tablourile pe care le au si un strat de lac protector, care ajuta la impedicarea difuzarii nuantelor, dar si la scorojirea suprafetei imaginilor. 
Tablourile canvas abstracte pot fi folosite in living, in dormitoare, pe holuri, dar si in bucatarie, contribuind intr-un mod interesant la crearea unei atmosfere placute si primitoare. Esential este sa se tina cont de toate elementele mentionate anterior, pentru a le putea alege pe cele mai bune! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!