Alb - Negru

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre
Alb – Negru

O categorie interesanta, care sta la dispozitia celor care isi doresc sa aduca un plus de rafinament incaperilor din caminele personale este formata din tablouri canvas alb-negru. Este vorba despre obiecte de arta interesante, care pot fi puse oriunde si care se impletesc foarte bine cu orice tip de design, avand in vedere ca nu sunt colorate. Pot fi asezate atat in living-uri, cat si in dormitoare, in birouri, pe holuri sau in bucatarie, si pot reprezenta o gama larga de imagini, incepand de la peisaje si pana la portrete sau figuri abstracte, care pun imaginatia la contributie! 

Avantaje 
Tablourile canvas alb-negru sunt deosebite datorita faptului ca pot fi asezate oriunde, atat timp cat au dimensiunea potrivita, in concordanta cu spatiile pe care oamenii le au la disponibile. Ele pot fi folosite atat in incaperile care au peretii albi si urmaresc o linie de design simpla, cat si in camerele care au peretii colorati si piesele de mobilier in nuante diverse. Avand in vedere simplitatea de nuante folosita pentru tablourile alb-negru, acestea nu aglomereaza incaperile din punct de vedere estetic, ci dimpotriva, ajuta la crearea unor spatii minunate si rafinate! 

Tablouri canvas alb – negru: cum sa le alegi pe cele mai bune? 
In ceea ce priveste alegerea tablourilor canvas alb-negru, cei care le doresc trebuie sa stie ca este important sa tina cont de dimensiunea acestora, astfel incat sa le poata aseza pe pereti in conditii optime. De exemplu, cei care au pereti ingusti si inalti pot alege tablouri care sunt in concordanta cu acest aspect si care au o lungime suficienta pentru a acoperi peretii in inaltime si nu in latime. 

Mai mult, oamenii pot alege tablouri canvas alb – negru in functie de tipurile de panze folosite pentru realizarea lor. Specialistii in domeniu sustin ca operele de arta sunt realizate in general pe doua tipuri de panze: cele din bumbac natural, care absorb culorile foarte bine, respectiv pe panze din materiale sintetice, care arata foarte bine, dar care in timp pot conduce la dispersarea culorilor si la deteriorarea acestora.

Pe langa toate cele mentionate anterior, oamenii trebuie sa mai stie ca isi pot proteja tablourile pe termen lung prin simpla aplicare a unui lac protector pe deasupra, care impiedica atat deteriorarea culorilor, cat si scorojirea suprafetelor, dar si formarea mucegaiului si a umezelii. In acelasi timp, indicat este ca proprietarii sa se asigure ca nu aseaza tablourile in spatii in care exista umiditate crescuta, astfel incat sa le protejeze si sa se bucure de ele cat mai mult. 

Tablourile canvas alb – negru sunt ideale pentru orice tip de design interior, indiferent daca este vorba despre un design clasic, traditional sau despre unul modern, extravagant. Indivizii isi pot alege modelele preferate in functie de atmosfera pe care doresc sa o contureze, dar si in functie de spatiul pe care il au la dispozitie. Mai mult, atunci cand simt nevoia de o schimbare, oamenii pot interschimba tablourile intre ele! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!