Recipiente pentru lichide

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: Zico ×
Recipiente pentru lichide pentru bucatarie

Intr-o bucatarie este folosit un numar mare de lichide si acestea trebuie depozitate in recipiente pentru lichide. Aceste recipiente sunt special concepute pentru a depozita toate ingredientele lichide sau produsele lichide si pentru a face utilizarea lor mult mai usoara. In plus, sunt si foarte estetice si dau un aspect extrem de elegant bucatariei, acesta fiind un lucru extrem de important.

Recipiente lichide pentru bucatarie– alegerea recipientului in functie de lichidul depozitat
Cele mai comune lichide utilizate intr-o bucatarie sunt uleiul si otetul. Exista mai multe tipuri de
recipiente lichide pentru bucatarie special destinate pentru aceste doua tipuri de lichide. Spre
exemplu, exista sticlele mari in care poate fi turnat otetul sau uleiul din sticla de plastic in care
vine ambalat, pentru a o mai buna pastrare si pentru o utilizare mai simpla.
Acestea sunt de cele mai multe ori transparente si au o fanta speciala pentru scurgere. Cu ajutorul acestor sticle speciale este mai usor ca uleiul sa fie pus in cantitatea optima in preparate decat atunci cand este pus din propria sticla.
De asemenea, exista si suporturi mai mici din sticla pentru ulei si otet sau pentru alte dressinguri foarte lichide, asa cum sunt olivierele care se pun pe mese pentru ca fiecare persoana sa isi puna dupa gust in salate sau in alte preparate. Pe langa ulei si otet sunt si alte ingrediente lichide care pot fi puse in sticlute speciale asa cum sunt uleiul picant, siropurile, esentele, aromele lichide sau alte dressinguri cu consistenta lichida.
Pentru ca fiecare persoana sa stie ce se afla in recipient se recomanda utilizarea unei etichetari speciale astfel incat sa nu fie confundate denumirile si distruse retetele.
Recipiente pentru lichide care ajuta la utilizarea eficienta a produselor
Alte recipiente speciale pentru lichide sunt cele cu pulverizator. Acestea sunt folosite in general pentru ulei si otet, dar pot fi utilizate pentru orice alt ingredient. In unele preparate abundenta de otet sau de ulei poate distruge gustul final motiv pentru care sunt folosite difuzoarele. Atunci cand tigaia trebuie sa fie doar putin unsa cu ulei se folosesc spray-urile din sticla pentru ulei.
Aceste difuzoare functioneaza exact ca o sticla de parfum, pulverizand cantitatea necesara de
ulei.

Altfe lichide cum sunt sonsurile si dressing-urile mai consistente pot fi puse tot in recipiente
speciale pentru lichide cu o gura mai larga pentru a curge rapid. Pentru siropurile dense sunt
recomandate tot recipientele special concepute pentru lichide, acestea fiind cele mai bune
variante pentru a le mentine intacte cat mai mult timp.
Majoritatea recipientelor pentru lichide sunt cele care au un capac etans si nu permit scurgerea lichidelor in exterior sau patrunderea aerului. Cele mai multe au un element de cauciuc pe capac astfel incat sa se inchida perfect si sa nu ramana orificii pentru ca lichidul din interior sa isi schimbe consistenta si sa densitatea sau sa oxideze.

Alegand cele mai bune recipiente pentru lichide fiecare persoana va avea o bucatarie dotata
corespunzator, ordonata si aspectuoasa.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!