Style

Afiseaza: 1-24 din 54 produse

 Filtre
Style
Excelente pentru a fi folosite atat acasa, cat si la birou, obiectele decorative nu trebuie sa lipseasca niciodata din mediile in care oamenii isi petrec majoritatea timpului. Cei care isi doresc sa se bucure de o atmosfera placuta isi pot cumpara tablouri canvas style, care sunt realizate cu grija si care sunt extrem de simplu de folosit pe termen lung. 

Este vorba despre piese de arta moderne, realizate cu ajutorul tehnologiilor actuale si care se afla la mare cautare in prezent. Fara rame si disponibile intr-o gama extrem de variata, tablourile pot fi comandate online, din confortul propriului camin! 

Alegerea celor mai potrivite tablouri
Persoanele care isi doresc sa cumpere cele mai potrivite tipuri de tablouri pentru ele trebuie sa stie care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie sa tina cont pentru a lua deciziile potrivite. De exemplu, obiectele de arta pot fi alese in functie de spatiul liber disponibil in propria casa ori propriul birou, astfel incat sa poata fi montate fara probleme. In acelasi timp, tablourile pot fi alese si in functie de gama cromatica, dar si de tipologie: simple, multi-canvas sau colaje. 

Este important ca oamenii sa stie foarte bine incat de la inceput care este tipul de atmosfera pe care doresc sa o contureze, pentru ca astfel vor gasi si raspunsurile ideale cand vine vorba despre tablourile canvas! 

Peisaje sau portrete? 
Tablourile canvas pot reprezenta atat peisaje, cat si portrete, toate fiind realizate intr-un stil original, modern si interesant. Peisajele pot fi unele montane sau pot reprezenta imagini de pe plaje pustii, din marile metropole ale lumii sau peisaje de ansamblu. Cat despre portrete, acestea imbina elementele artistice moderne cu cele clasice, facandu-i pe cei care le vad sa isi puna imaginatia la contributie si sa vada dincolo de aparente. 


Tablouri canvas style – unde pot fi asezate? 
In functie de imaginile pe care le reprezinta, dar si de dimensiunile pe care le au, tablourile canvas style pot fi asezate in extem de multe locuri. De exemplu, ele pot fi puse in living, pe unul dintre peretii liberi, dar si intrarea in casa, pe hol ori in dormitoare. Mai mult, obiectele decorative isi pot gasi cu usurinta locul in birourile in care oamenii petrec majoritatea timpului. Recomandat este, insa, ca tablourile sa nu fie acoperite de piesele de mobilier si sa fie puse, pe cat de mult posibil in locuri extrem de vizibile si circulate. 

Cum pot fi intretinute pe termen lung? 
In ceea ce priveste intretinerea tablourilor canvas, proprietarii trebuie sa stie ca este important sa le fereasca de umiditate, dar si de razele puternice ale soarelui. Astfel, obiectele de arta isi pastreaza culorile si proprietatile mult mai mult timp! 

Tablourile canvas style sunt excelente pentru a fi folosite in extrem de multe locuri. Este vorba despre piese de arta moderne, deosebite si interesante, care aduc oamenilor zambetul pe buze si care transforma locurile in care sunt asezate intr-unele cu totul aparte! 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!